Αμιγώς Ξύλινα Πατώματα - Μασίφ Πατώματα

Η WOODLAND στα ομογενή μασίφ παρκέτα σας προσφέρει υπεύθυνα με σεβασμό στην παράδοση, αυθεντικά παρκέτα με τα κάτωθι βασικά χαρακτηριστικά

  • Μασίφ παρκέτα ομογενή (μίας στρώσης),με ξυλεία που προέρχεται από τον πυρήνα του κορμιού του δέντρου με την μεγαλύτερη εσωτερική πυκνότητα. Δεν χρησιμοποιούμε φλοίο ή κλαδιά, ξύλα που γερνάνε γρήγορα, σκάνε και είναι πολύ πιο ευαίσθητα στην υγρασία.
  • Τα παρκέτα μας "τραβιούνται" σε σύγχρονες μονάδες παραγωγής που μας διασφαλίζουν την όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή των παρκέτων μεταξύ τους, ώστε να αποφεύγεται το πολύ στοκάρισμα των αρμών, κάτι πολύ σημαντικό στην συμπεριφορά στο χρόνο.
  • Τα παρκέτα μας ´εχουν όλα πλήρως αποξηρανθεί σε ξηραντήρια, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ αποθηκεύονται στις σύγχρονες, κλειστές και καλά αεριζόμενες αποθήκες μας ώστε να διατηρούν τα σωστά ποσοστά υγρασίας μέχρι την παράδοσή τους στο εργοτάξιο.
  • Παραδίδονται στην οικοδομή και τοποθετούνται πάνω σε ξύλινο κάναβο όπου καρφώνονται, τρίβονται με λειαντικές μηχανές και τελικώς λουστράρονται επί τόπου, από τα δικά μας ειδικευμένα συνεργεία