Πολυστρωματικά & Laminate Woodland Gallery

Πολυστρωματικά & Laminate

Στη WOODLAND επενδύοντας στην υψηλή αισθητική και την ποιότητα, διαγράφουµε µια ιδιαίτερη πορεία επιτυχίας. 'Aψογη γραµµή, πρωτοποριακό design, µε σηµασία στη λεπτοµέρεια, στην υψηλή και εργονοµική αισθητική, µε σεβασµό στο προσωπικό γούστο, δίνοντας έµφαση στην ποιότητα ζωής, εφαρµοσµένη µε σηµασία και τελειότητα που αντέχει στο χρόνο και υπερέχει στη σύγκριση.

Εισάγουµε κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την Γερµανική ELESGO, η οποία κατασκευάζει τα µοναδικά παγκοσµίως πολυστρωματικά ακρυλικής τελικής επιφάνειας και όχι µελαµινικής . Αυτή ακριβώς η διαφορά τα καθιστά µοναδικά και ζεστά σαν υλικά καθώς η µελαµίνη είναι κρύο υλικό. Ο πυρήνας είναι από HDF Natural Plus είναι ανθυγρός, πολύ υψηλής πυκνότητας (1150 kg/m3) & είναι φτιαγµένος από ξύλο (αποκλειστικά)& όχι µε ξύλο και άλλα ανακυκλώσιµα χηµικής κατεργασίας προϊόντα.

Η τελική επιφάνεια είναι αντιστατική µε αποτέλεσµα να µη δηµιουργούνται φορτία στατικού ηλεκτρισµού σοβαρό πρόβληµα ειδικά σε χώρους µε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς επίσης δεν κολλάνε στην επιφάνεια τρίχες, σκόνη κλπ.

Η κινησιά αυτών των δαπέδων είναι περασµένη µε λάδι και κερί για µεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία ενώ στο κάτω µέρος τους µπορεί κατά επιλογή να έχει το περίφηµο σύστηµα Wellness το οποίο αποτελείται από ηχοαπορροφητικές κυψέλες ( 4600/m2 ) που µειώνουν κατά 50% το θόρυβο που παράγεται κατά το βάδισµα σε αντίθεση με τα κοινά δάπεδα laminate.

Το κούµπωµά τους είναι το µοναδικό unilin-click 9ης γενιάς µε το διπλό κούµπωµα στη κινησιά (έτσι επιτυγχάνεται ακόµη καλύτερη µηχανική στερέωση µεταξύ των σανίδων) το οποίο αντέχει σε εφελκυσµό 2 τόνων ώστε να µπορεί να κουµπωθεί και να ξεκουµπωθεί άπειρες φορές χωρίς να υποστεί την παραµικρή ζηµιά.

Τόσο τα πολυστρωματικά δάπεδα όσο και τα δάπεδα laminate της Woodland ενδύκνεινται για χώρους που ζουν και παίζουν µικρά παιδιά καθώς είναι αντιαλλεργικά , αντιολισθητικά, µη τοξικά, σφουγγαρίζονται όσο συχνά θέλει κανείς (η επιφάνεια τους µπορεί να απολυµανθεί γιατί δεν έχει πόρους), δεν αλλάζουν χρώµα στην υπεριώδη ακτινοβολία, δεν καίγονται από τσιγάρο, ενδείκνυνται για ενδοδαπέδια θέρµανση και είναι απαλλαγµένα φορµαλδεΰδης (Formaldehyde 0,005ppm not traceable)!!! πιστοποιηµένα από το Κρατικό Γερµανικό Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών.
Οι επιφάνειες των δαπέδων µπορούν να είναι ανάγλυφες, βουρτσιστές, λείες, πολύ απαλές, σε αισθητική και αποχρώσεις ξύλου ή πέτρας καθώς επίσης και το µοναδικό παγκοσµίως γυαλιστερό High Gloss. H επιφάνεια των δαπέδων ακόμα και των laminate διατίθεται µε ίσιες ή κουρµπαρισµένες ακµές ή ακόµη και µε διαχωρισµό στο µέσον της σανίδας.

Η τοποθέτηση των ανωτέρω δαπέδων γίνεται από τα ειδικευµένα συνεργεία της WOODLAND και καλύπτονται από 30ετή εγγύηση καλής διατήρησης.

Ποιότητες Laminate

Contour Floor

Wellness LONG FORMAT V4

Wellness Plank

Past edition Decor

WoodArt Smart

WoodArt

Δάπεδο Favorite

Wellness floor - Extra Sensitive

Δάπεδο ClickFloor

Wellness floor Dekore

Country Floor 2 in 1

Country floor - Dekore

Δάπεδο SuperGloss Stone

Δάπεδο SuperGloss

limited edition