Ξύλινα Κουφώματα

  • Home
  • /
  • Ξύλινα Κουφώματα
  • /
  • Ξύλινα Παράθυρα

Ξύλινα Κουφώματα

Κουφώματα ξύλινα σε παραδοσιακή ή μοντέρνα γραμμή από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνίτες, κατασκευασμένα σε υψηλής τεχνολογίας παραγωγικές μονάδες.

H WOODLAND προσφέρει στην Ελληνική αγορά κουφώματα ξύλινα εισαγωγής και ελληνικά, σχεδιασμένα με σεβασμό στην παράδοση των ξύλινων κουφωμάτων, κατασκευασμένα σε σύγχρονες μονάδες παραγωγής από τεχνίτες ιδιαίτερα ικανούς στην παραγωγή ενός προϊόντος που τολμούμε να αποκαλούμε αυθεντικό.
Χρησιμοποιούμε βερνίκια και χρώματα αποκλειστικά υδατικής βάσης, άοσμα μη τοξικά & οικολογικά.

Ξύλινα Παράθυρα

Χαρακτηριστικά Ξύλινων Κουφώματων

Χαρακτηριστικά Ξύλινων Κουφώματων

1. Ξυλεία Α! ποιότητας ξηραντηρίου, στεγνωμένη στους 11° - 12°, με υγρασία ινών 0,10 - 0,14

2. Κάσωμα αντικολητής δομής, με διατομή 69mm x 95mm και τζαμιλίκι διατομής 91mm x 95mm στην σειρά G-90 στα ανοιγόμενα - ανακλινόμενα παράθυρα.

3. Εμποτισμός μυκητοκτόνου σε δεξαμενή με τη μέθοδο του εμβαπτισμού και τελική βαφή με 2 χέρια υδατοδιαλυτού ζελέ εμποτισμού και επιπλέον 2 χέρια βερνίκι υδατοδιαλυτό ανοιχτών πόρων GLASURIT Γερμανίας ή σε RAL επιλογής σας.

4. Περβάζια εσωτερικά (όπου απαιτούνται).

5. Μηχανισμοί ασφαλείας ανοιγόμενων-ανακλινομένων παραθύρων SIEGENIA Αντιδιαβρωτικοί Γερμανίας DIN ISO 9001.

6. Διπλά τζάμια Βελγίου διατομής 31mm (4-22-5) & 52mm στην σειρά G-90. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης τριπλού τζαμιού συνολικής διατομής 52mm, TRIPLEX με οικονομική επιβάρυνση.

7. Τέσσερα λάστιχα (στην σειρά G-90) στεγανοποίησης περιμετρικά, DEVENTER σειράς SP Γερμανίας. DIN ISO 9001 / EN 29001

8. Στεγανοποίηση, τζαμιού και νεροχύτη, με ουδέτερη ΜΗ ΤΟΞΙΚΗ σιλικόνη.

9. Υλικά στεγανοποίησης της κάσας πάνω στους τοίχους κατά την τοποθέτηση.

10. Νεροσταλάκτης αλουμινίου GUTMANN με λάστιχο στεγανοποίησης στο κάτω μέρος των ανοιγομένων-ανακλινομένων παραθύρων.

11. Τα πατζούρια θα είναι από ξυλεία Α! ποιότητας ξηραντηρίου, στεγνωμένη στους 11° - 12°, με υγρασία ινών 0,10 - 0,14, διατομής 36mm για τα πολύφυλλα & 45mm για τα δίφυλλα με περσίδα της επιλογής σας και θα είναι αναρτημένα με μάσκουλα ασφαλείας βαρέως τύπου ROTO ή MACO Γερμανίας ειδικής βαφής για εξωτερική χρήση.

12. Η εξώθυρες θα είναι από μασίφ ξυλεία Α! ποιότητας ξηραντηρίου ταμπλαδωτές διατομής 69mm x 144mm ή 91mm x 144mm ταμπλαδωτή, και θα είναι αναρτημένη με ρυθμιζόμενους μεντεσέδες βαρέως τύπου χωνευτούς SIMONSWERK. Θα φέρει ορειχάλκινη κλειδαριά ασφαλείας KEV τρίγλωσση και λάστιχο περιμετρικά με ανεμοφράχτη. Δεν περιλαμβάνονται τα πόμολα.

13. Τα κουφώματα μας παραδίδονται 100% πλήρη και περιλαμβάνουν κατασκευή, λούστρα, τζάμια, μηχανισμούς - με πόμολο για τα παράθυρα - και τοποθέτηση εντός Αθηνών & προαστίων. Η κατασκευή γίνεται με πλήρη ευθύνη της WOODLAND η οποία παρέχει εγγύηση 15 ετών για την κατασκευή και 10 χρόνια για τα λούστρα. (Σε Σουηδικό 8 & 6 χρόνια αντίστοιχα)

14. Χρόνος παράδοσης : 45 ημέρες από την εντολή κατασκευής (εάν οι εργασίες της οικοδομής το επιτρέπουν και κατόπιν συνεννόησης).

15. Στην τελική αξία των κουφωμάτων συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή, ο ΦΠΑ, η μεταφορά των κουφωμάτων στο έργο, η αποξήλωση των παλαιών σας κουφωμάτων (εάν υπάρχουν) και η τοποθέτηση των κουφωμάτων μας, σύμφωνα με όλες τις Γερμανικές προδιαγραφές για μια τέλεια και διαρκή λειτουργικότητα.

16. Για παραδόσεις κουφωμάτων εκτός της πόλεως των Αθηνών, έξοδα μεταφοράς και διαμονής συνεργείου επιβαρύνουν τον πελάτη, ενώ τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη & κίνδυνο του αγοραστή.

17. Παροχή ισοβίου SERVICE εντός 7 ημερών για μεγάλα αστικά κέντρα, 10 ημερών για την επαρχία.

Η WOODLAND σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας ενθουσιάσουμε με τα προιόντα & τις υπηρεσίες μας!